tel +32 50 84 18 00

Een dynamische tandartsenpraktijk met een sterke filosofie

tandartsenpraktijk Verleye

Tandartsenpraktijk Sylvie Verleye

Onze filosofie

Moderne tandheelkunde omvat naast de algemene zorgen diverse specialisaties die -omwille van tijdsgebrek en de nood aan constante bijscholing- niet door één enkele tandarts kunnen worden uitgeoefend.

Om u beter te dienen heeft Tandartsenpraktijk Sylvie Verleye een team van tandarts-specialisten - elk met hun expertise en vaardigheid in één of meerdere deelgebieden van tandheelkunde - onder één dak samengebracht.

De synergie tussen deze deskundigen zorgt ervoor dat wij in onze praktijk alle noodzakelijke of de door u gewenste behandelingen kunnen uitvoeren en als team onderling doorverwijzen indien nodig.

STEL HIER UW VRAGEN

Een eerste consult

U wordt eerst geïnformeerd

Een eerste consult bestaat uit een intake gesprek. Zij geven u nuttige informatie over de werking van het tandartsenteam en doen een eerste grondig mond- en gebitsonderzoek.

Daarna wordt een zorg- of opvolgplan opgesteld voor verdere behandeling of controle.

Elk teamlid is algemeen tandarts en specialist in één of meerdere vakgebieden. Onderlinge samenwerking en collegiaal overleg betekent dat elke tandarts uw dossier kent zodat elke pijnklacht, probleem of wens door het team kan behandeld worden en dit zowel voor kinderen als volwassenen.

Onze praktijk ligt in het centrum van Oostkamp op 2 km van de E40 en E403. Wij zijn vlot bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

 

STEL HIER UW VRAGEN
tandartsenpraktijk Verleye