tel +32 50 84 18 00

Tandartsenpraktijk Verleye Sylvie

Kortrijksestraat 47 / D
8020 Oostkamp

Tel: +32 50 84 18 00
info@tandartsverleye.be

 

Betreft uw vraag het maken van een afspraak: Gelieve een voorkeur van dag en tijdstip te vermelden alsook aan te geven wanneer u zich mogelijks overdag kan vrijmaken

 

 

Telefonische bereikbaarheid

maandag-vrijdag 8u30 tot 13u en van 14u tot 18u30

Niet opdagen bij afspraak

Onze agenda’s zijn steeds goed gevuld. U begrijpt dat door het niet nakomen van een afspraak, de tandarts en de assistentes onverwacht werkloos zijn, terwijl de onkosten doorlopen. Andere patiënten, vaak met tandpijn, hadden op dat moment kunnen geholpen worden.
U zal ook begrijpen dat wij daarom genoodzaakt zijn, een verzuimvergoeding aan te rekenen voor afspraken die niet (tijdig) geannuleerd werden. Uiteraard hebben wij alle begrip voor overmacht en andere uitzonderlijke factoren die het onmogelijk maken om een afspraak na te leven. Wij raden dan ook altijd aan afspraken tijdig te verplaatsen. Indien u dit  24 uur op voorhand doet of een afwezigheidsattest kan voorleggen, rekenen wij uiteraard geen vergoeding aan.
Indien u niet minstens 24 uur op voorhand verwittigt dat u niet kan komen, dan zal een verzuimvergoeding aangerekend worden.
Het bedrag van de verzuimvergoeding bedraagt 30 euro per halfuur. 

Bedankt voor het begrip.